Der tilbydes grundliggende to hold: Basis og Udvidet.

Deltagelse på Udvidet forudsætter at man har taget Basis først.

Hundetræningen foregår i Annisse. Lige ved siden af Annisse kirke.

Næste hold:

HOLD 3, start den 19/9-2020 kl.11

Se nærmere under praktisk information.

Begge forløb består af 8 lektioner af en times varighed. Prisen er 1000 kr pr forløb - se mere under praktisk information. Der er max 6 deltagere på et hold og der skal være minimum to tilmeldte for at et hold oprettes.

Tilmelding foregår via mail - se mere under praktisk information.

Lektionerne er bygget op således at teori og praksis følges ad. Det er mit mål, at du, som hundeejer bliver klædt så godt som muligt på til opgaven med at udstyre din hund med gode kompetencer. Træningen er målrettet at få hverdagen med hunden til at fungere optimalt, med særlig fokus på kontakt, indkald, lineføring og hensigtsmæssig stimulering. Træningsniveauet  er meget individuelt idet der trænes med udgangspunkt i hvad du og din hund kan. Træningen henvender sig således til alle slags hunde (og ejere), i alle aldre.

Hundetræning hos mig indebærer, at du ikke blot lærer at få din hund til at lystre, men også hvorfor den lystrer - og, måske nok så relevant, hvorfor den ikke gør - og hvad du så skal gøre. Du får således en grundig indføring i indlæringsprincipper, hundens adfærd, sprog og signaler.

Min træningsfilosofi kalder jeg venlighedstræning. Den bygger på venlighed og videnskabelighed og er inspireret af mindfulness. Der arbejdes meget med indstillingen til dét at være hundeejer og vores egne reaktionsmønstre og forventningsafstemning i forhold til hundens adfærd.

Det at blive hundeejer er en personlighedsudviklende begivenhed og venlighedstræning påvirker forhåbentlig både dig personligt, hunden og jeres forhold til hinanden.

© denkompetentehund.dk 2020 - denkompetentehund@gmail.com - Kirkestræde 3, Annisse 3200 Helsinge - Tlf 31 21 82 26

  • Facebook
  • Instagram