top of page
denkompetentehund.dk logo
Mit navn er Nikolai Norup.
Jeg er uddannet hundeinstruktør og dyreadfærdskonsulent og er generelt
bare vild med hunde....

Min tilgang til hunde er, at et kompetent forhold til dem bygger på

respekt, tillid og venlighed - samt en god dosis videnskab. 

Respekten for hundens personlighed og tilliden til at hunden er

grundliggende sød, rar og venlig, er udgangspunktet for min holdning til

hunde og hvordan jeg synes de skal behandles.

Jeg kalder det venlighedstræning.

Min egen hund Bongo, en 12 år gammel Labrador/New Foundlænder, følger med overalt, hvor jeg færdes, og han er min inspirationskilde til det meste af min trænings– og behandlingsfilosofi. Han har lært - og lærer mig stadig, meget.

denkompetentehund.dk drejer sig ikke kun om hundes livskvalitet, men i høj grad også min egen! Det er en personligt ejet enkeltmandsvirksomhed, med streg under personlig.

Jeg er egentlig uddannet cand.mag, og har arbejdet med at digitalisere bøger. Jeg måtte erkende, at der slet ikke var dyr nok i mit liv, og at jeg blev nødt til at gøre noget ved det. Derfor startede jeg i 2014 op som hundelufter med skovhundelufteren.dk

Det giver grundliggende mening og livskvalitet for mig at bidrage til at forbedre vore firbenede venners livskvalitet, hvadenten det er med adfærdsbehandling, hundetræning eller hundeluftning. Faktisk ser jeg udbredelsen af venlighedstræning lidt som et kald.

Jeg blev i januar 2015 certificeret instruktør fra Dansk Dyreinstitut og i maj 2020 certificeret dyreadfærdskonsulent fra Center for Dyreterapi. Jeg tilstræber altid at udvide mine horisonter og faglige kunnen.

Jeg er aktivt bestyrelsesmedlem i SDA - sammenslutningen af godkendte dyretrænere og adfærdsterapeuter, som, blandt andet, har til formål at gøre det gennemskueligt for dig som kunde, hvilke kvalifikationer din træner/behandler har, så du får service med fagligheden i højsædet.

Nikolai Norup, ejer af denkompetentehund.dk
ADFÆRDSBEHANDLING                                                            HUNDETRÆNING                                                                          HUNDELUFTNING

© denkompetentehund.dk 2023 - denkompetentehund@gmail.com - Kirkestræde 3, Annisse 3200 Helsinge - Tlf 31 21 82 26

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page